George Russell: ‘Silverstone menehi perasaan khusus, goosebumps’

Kanggo pembalap Silverstone mesthi khusus, dene kanggo Russell sing nuduhake langkah penting kanggo nulungi timnya saka ara-ara samun Formula Siji. Minangka bagean saka uji coba, ana balapan liyane kanggo nglalekake driver enom sing isih bisa nemokake dheweke bareng karo Lewis Hamilton ing Mercedes ing mangsa ngarep.Lewis Hamilton isih keluwen nalika target cathetan GP Inggris kaping enem | Giles Richards Waca liyane

Silverstone dadi balapan kejuaraan pertama ing taun 1950 lan Russell mirsani priyayi utama pisanan kasebut ing taun 2009, nalika umur 11 taun. Saiki 21, dheweke bali ing roda ing trek sing 10 pembalap Inggris wis menang wiwit balapan inaugural kasebut. Dhèwèké ngarep-arep supaya bisa gabung karo perusahaan sing unggul.Sing Williams kepenak banget ing mburi lapangan karo mobil sing ora kompatibel ora ngejarke Russell semangat banget. atmosfer khusus ing Silverstone sing beda karo sawetara prix liyane. Silverstone menehi raos khusus, menehi sampeyan goosebumps. ”

Williams wis suwe nikmati hubungan khusus karo Grand Prix Inggris. Sir Frank Williams mlebu balapan F1 kapisan ing 50 taun kepungkur lan dasawarsa sawise timnya ngalahake kamenangan pisanan, kanthi Clay Regazzoni ing rodha, ing Silverstone ing taun 1979.Dheweke wis entuk sangang luwih saka kemenangan; mung Ferrari lan McLaren sing duwe luwih akeh. “Iki bakal dadi perasaan sing nggumunake ing ngarep wong akeh ing omah lan kanca lan kulawarga lan apa sing bakal ditindakake, pancen khusus,” ujare. “Nanging ing babagan nyopir, aku bakal nambani saben sesi sing padha. Aku ora bakal meksa luwih akeh amarga awakku yaiku Silverstone. ”

Iki minangka sikap sing apik banget. Dheweke wis ngadhepi tantangan paling angel sing kudu ditindakake dening wong anyar ing Williams. Nanging dheweke wis nganggo kanthi becik, bisa uga ora bisa dipercaya amarga saiki wis dibangun nganti saiki.Facebook Twitter Pinterest George Russell ing tumindak sajrone praktik ing Silverstone. Photograph: Bradley Collyer / PA

Sepuluh taun luwih enom tinimbang seduluré, Russell ngetutake dheweke menyang karting. “Aku digawa munggah ing trek balapan,” ujare karo mesem. “Aku biyen ngluncurake sekitar paddock ing traktor trik cilik sing ana tank banyu ing mburi. Aku sadurunge ngisi kanggo ngumpulake banyu kanggo radiator lan kanggo tim kasebut. Aku dikenal dening kabeh wong ing sekitar paddock wiwit udakara telung taun. ” Dijupuk dadi driver junior Mercedes ing taun 2017, ing taun dheweke menang seri GP3, dheweke ngetutake kanthi judhul F2 taun kepungkur.Hubungan pertama dheweke karo Mercedes wis dadi email sing ora diminta ing kepala sekolah, Toto Wolff, ing taun 2014. Saiki ing buku-buku kasebut, dheweke duwe kasempatan nyata kanggo lenggahan karo tim ing mangsa ngarep.

Taun 2017, dheweke wis nyetir kanggo drive ing Williams kanthi nggunakake presentasi powerpoint. Iki makarya nanging mobil sing dituju dheweke adoh saka sing paling apik. Williams ora mung adoh banget, nanging sawetara bisa didorong. Nulis paling apik saka mesin sing angel yaiku tantangan sing dianut Russell. Rencanane, Robert Kubica, juara balapan F1 sadurunge kacilakan sing nyuda karier, durung bisa cocog karo dheweke.Russell wis nglatih Pole kanggo kabeh balapan lan rampung ing ngarepe kabeh kajaba siji.Salonake menyang The Recap, email minggon editor ‘minggon.

Mungkin demonstrasi paling apik Russell bakat kasebut musim ora kejiret ing kamera. Ing GP Prancis, dheweke ngubengi njaba Kubica ing umur 200mph liwat pojok Signes sing wedi, wayahe nggegirisi lan wani. Dheweke dadi pimpinan tim facto minangka rookie.

“Mobil angel kanggo nyopir, iki nyebar pengalaman lan pengetahuan balapku amarga aku ora ngerti persis apa sing bakal kelakon sawise pojok, lap sawise puteran, “ujare. “Kanthi mental, bisa uga luwih kesel tinimbang ing mobil sing sampurna. Kita kudu nyetir cepet-cepet nanging tetep terus.Aku ngerti tenan apa sing dadi pimpinan tim lan ngarahake tim ing arah sing kudu dituju. ”

Dheweke pancen percaya yen kabeh iki bakal ngadeg kanthi apik. “Aku wis nuduhake ing rumus junior apa sing bisa aku lakoni, nanging yen aku bakal dadi juara F1 aku uga kudu nuduhake apa sing bisa dak sandangi. Ing F1, ora mung babagan nyopir, iku mung babagan paket. ” Pisanan mesthi khusus, sawise kabeh. “Kamenangan pertama ing F4 lan sepisanan ndorong mobil F1 yaiku ing Silverstone,” ujare. “Aku wis sukses tenan saben taun. Nduwe kenangan sing apik kanggo aku. Suasan lan suasana sing apik tenan.Vibe dudu tembung sing asring dakgunakake nanging getar ing Silverstone pancen luar biasa. “